marți, 22 ianuarie 2013

14 metodologii diferite de control al mintii


Acestea sunt cele mai importante de inteles pentru ca influenteaza constiinta de masa:

1. CONFUZIA :   se creaza confuzie intre un lucru si altul ; este un joc de fum si oglinzi.

2. INTERPRETAREA TOXICA A LUMII:   se conditioneaza modul prin care oamenii vad natura umana si propria lor valoare.

3. CONDITIONAREA FRICII:   se exploateaza temerile de baza a oamenilor.

4. STRATEGIA DE IMPARTIRE SI CUCERIRE:   se evidentiaza diferentele percepute intre oameni si apoi se exploateaza aceste diferente pentru a crea conflicte interne; astfel acestea sunt mai usor de controlat si de cucerit.

5. INDOCTRINAREA SISTEMULUI DE INVATAMANT:   se foloseste o forma nazista de gandire, cea a emisferei stangi a creierului numita si " Mastery Learning". Se folosesc mereu aceleasi materiale de predare, iar studentii sunt ajutati sa stapaneasca fiecare unitate de invatare inainte de a trece la o activitate de invatare mai avansata. Prin invatamant se trece in urmatoarea ordine stabilita: scoala primara - liceu - facultate . O educatie bazata pe stiintele umanistice ar putea contracara acest lucru. In Evul Mediu stiintele umanistice erau: gramatica, logica, retorica, geometria, astronomia, aritmetica si muzica.

6. OPOZITIA CONTROLATA; DIALECTICA DE BAZA- HEGIALISM:   se creaza un conflict pentru care deja exista un sistem de gestiune, o solutie. Se creaza conflictul si se asteapta un tip de reactie(de obicei haotic care necesita o rezolvare) si apoi se intervine si se rezolva asa cum era stabilit. Rezolvare artificiala a conflictelor.

7. SISTEMUL MONETAR DE CONTROL:   datorie bazata pe un sistem bancar cu rezerve fractionare fictive; se produc bani sub forma de datorii. Este un sistem de iluzie pe care noi il numim BANI si in care oamenii inca cred ca si cum ar fi o religie sau d-zeu. Oamenii par a fi cei mai neputinciosi sa iasa din acest sistem. Banii exista strict la nivel mental.

8. CONTROLUL MASS-MEDIA:   daca poti controla informatiile pe care oamenii le vad, aud si citesc, atunci controlezi perceptia lor asupra realitatii. Daca limitezi sfera de aplicare a ceea ce oamenii pot gandi si constientiza, le limitezi posibilitatile de a gasi o solutie. Gestiunea perceptiei umane.

9. ALIMENTATIA SI MEDICINA:   atacul asupra aspectelor fizice ale corpului are legatura cu modul de dezvoltare a creierului nostru. Alimentatia iti afecteaza gandurile si constiinta. Esti ceea ce mananci. Se folosesc in acest scop, tehnici daunatoare pentru constiinta prin intermediul sistemului medical modern.

10. ILUZIA TIMPULUI:   este foarte important sa intelegem; se joaca cu incapacitatea oamenilor de a trai constienti in prezent - facandu-i sa traiasca intr-un constant regret al trecutului sau in anxietate fata de viitor. Este o tehnica bazata pe frica. Ne indeparteaza de constientizarea momentului prezent, de a fi pe deplin constienti asupra ceea ce se intampla in prezent. Consiinta noastra poate fi manipulata facandu-ne sa fim atenti mereu la ceea ce s-a intamplat. Ne priveaza de eficacitatea noastra de a face fata situatiei actuale.

11. FACTORUL NHR - NEGARE, HARTUIRE, RIDICULIZARE; CE PERCEP ALTII DESPRE TINE:   se folosesc de factorul NHR ca sa te constranga in a gandi ca: lucrurile sunt in regula asa cum sunt, nu vreau sa perturbez echilibrul sau rutina unei situatii pentru ca voi fi hartuit de altii, nu imi doresc aspecte incomode ale vietii care vin odata cu apararea adevarului. Toate acestea se bazeaza pe frica, sporind aceste 3 forme de instabilitate mentala. Capcana inactivitatii nu face de fapt nimic pentru ca lucrurile sa mearga mai bine.

12. RELIGIA:   aceste ultime 3 puncte trebuie sa le intelegem cel mai bine. Religia are un caracter obligatoriu, fxeaza si leaga. RE-LIGIE - cea care leaga inapoi, RE-LEAGA. Formele de religie moderna sunt de control al mintii bazate pe astro-teologie. Ofera oamenilor o versiune ezoterica de ceva care a fost candva ezoteric sau intern. Guvernul este imperativul emisferei stangi a creierului....Religia este imperativul emisferei drepte a creierului.

13. UTILIZAREA SIMBOLISMULUI CONSPIRATIV:   se bazeaza pe simbolismul sacru antic, vechi; pe simbolurile care au fost dintotdeauna cu noi din antichitate: simbolismul solar, forta vietii, energie, sange sau orice altceva ce are legatura cu viata si existenta. Se folosesc aceste simboluri in banci, politie, mass-media, magazine. Suntem inundati cu ele. Simbolurile de baza au o influenta foarte puternica asupra psihicului. Pot comunica cu noi fara cuvinte. Este o forma de comunicare non-verbala si se conecteaza la ocultism.

14. PROBLEMA-REACTIE-SOLUTIE:   o demonstratie in masa sau o expunere publica a aspectelor intunecate ale dialecticii hegeliene. Dialectica hegeliana poate fi folosita intr-un sens pozitiv sau negativ. In sens negativ, se folosesc de o sursa de haos ( de ex evenimentul 9/11), de magie neagra sau de o operatiune de gen terorist care sa duca publicul in eroare( false flag). Acesta este un ritual magic folosit in mod deschis in lumina zilei, stiind ca va provoca o reactie extrema de haos si frica care cere ordine cat mai repede cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu