duminică, 20 ianuarie 2013

Iluzia timpului: timpul se curbeaza, schimba si transforma



Depasind barierele timpului


Probabil unii dintre voi va simtiti din punct de vedere fizic si emotional coplesiti in perioada asta. Cantitatea de informatie pe care o avem in acest moment pare ca se napusteste asupra noastra, ne inunda, ne loveste puternic cu atat de mult dintr-o data , ca forta tinde sa ne arunce la pamant  - lasandu-ne fara aer si epuizati.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca iluzia timpului se prabuseste. Inainte de aceasta schimbare, "acum" consista doar in o portiune, o piesa din intreg. In aceste vremuri accelerate de progres si schimbare, ceea ce simteai a fi "ieri"(trecutul) sau "maine" (viitorul), totul este ACUM. Barierele iluziei timpului linear se darama in timp ce te trezesti pe plan spiritual.

" Timpul nu este deloc pretios deoarece este o iluzie. Ceea ce percepi ca fiind pretios nu este timpul, ci acel punct care este inafara timpului: PREZENTUL. Acesta este intr-adevar pretios. Cu cat esti mai concentrat pe timp - trecut si viitor - cu atat mai mult ratezi prezentul, cel mai pretios lucru care exista." - Eckhart Tolle

Excursia care o planifici "saptamana viitoare", intalnirea care este programata peste "o ora" sau evenimentul ce va avea loc peste " o luna", toate se transforma in ACUM . 

Trecut, prezent, viitor creaza un cerc , unde se combina si se amesteca. Totul se intampla simultan, in prezent, in constiinta noastra si in realitatea noastra. Cantecul care s-a cantat la un concert acum cinci ani sau prima ta dragoste, totul apartine PREZENTULUI. 

De fapt, INTOTDEAUNA A FOST ASA. Doar ca iluzia timpului a fost mereu prezenta pentru a ne proteja. Acest aspect este o parte importanta si necesara a Ascensiunii noastre. Conformeaza-te cu idea ca ii dai drumul timpului.

"Toate clipele, trecut, prezent, viitor, intotdeauna au existat si intotdeauna vor exista. Tralfamadorienii (o rasa extraterestra fictiva mentionata in novelele lui Kurt Vonnegut), se pot uita la toate momentele diferite in acelasi fel in care noi ne uitam la un peisaj, de exemplu. Ei pot sa vada cum toate clipele sunt permanente si se pot concentra doar asupra unuia care ii intereseaza. Este doar o iluzie aceea ca aici pe Pamant o clipa urmeaza o alta clipa la fel ca margelele pe un snur si ca odata ce momentul s-a dus, s-a dus pentru totdeauna" - Library of Halexandria ( www.halexandria.org)


Eliberarea de iluzia timpului


Cum poti sa traiesti in Realitatea Prezenta? O metoda este utilizarea "numerelor ingerilor". Chiar te ajuta sa te extinzi in aceasta noua dimensiune. Observi daca in numerele pe care le vezi zi de zi, exista mesaje pentru tine.




Timpul nu este linear


Acum, intreaba-te: vreau sa ies din acest cadru de timp linear, spre o libertate mai mare si o accelerare spirituala?  Daca raspunsul este DA...iata cateva energii pozitive si niste aduceri-aminte care te duc inspre acolo...

"Timpul este elastic. Exista o infinitate de timp in sase luni. Exista o infinitate de timp in zece minute" - Marien Grace

Cand radem de timp, el curge ca un vis. Sa ne bucuram de calitatea suprarealista a timpului. Cum? Fiind atenti nu doar la prezent, ci mai degraba la conglomeratul trecutului, prezentului si viitorului. Amesteca-le pe toate.

In Esenta, esti MAI MARE decat toate cele trei. Cand trecutul, prezentul, viitorul se contopesc, aspectele compartimentate ale personalitatii se integreaza. Devenim Intregi iar. Obiectivele ne apar in momentul prezent, pentru ca ele au fost tot timpul acolo. Nu te gandi la moment. Simte-l ..

Ramai prezent. Odihneste-te in inima ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu