duminică, 16 decembrie 2012

Simptome ale ascensiunii

SIMTI CA CEVA S-A SCHIMBAT FUNDAMENTAL IN VIATA TA?
SIMTI "TRANSFORMAREA" ?
EXPERIMENTEZI ORICARE DINTRE ACESTE SIMPTOME ALE ASCENSIUNII? 



1. Ai senzatia ca si cum te-ai afla intr-o oala sub presiune sau in energie intensa. Senzatie de stres.Aminteste-ti ca te adaptezi la o vibratie mai inalta si se va regla in cele din urma.Vechile tipare, comportamente si credinte sunt impinse si ele la suprafata. Exista o multime de schimbari in interiorul tau.

2. Ai un sentiment de dezorientare, nu stii unde esti, pierzi senzatia de a fi intr-un loc anume.Nu mai esti in realitatea 3D de acum, intrucat ai trecut sau esti in procesul de trecere catre domeniile superioare.

3. Ai dureri neobisnuite in diferite parti ale corpului.Te purifici si eliberezi energia blocata care vibreaza in 3D, incepi sa vibrezi intr-o dimensiune mai mare.

4. Te trezesti in timpul noptii intre orele 2:00 si 4:00.In starea de vis se intampla multe lucruri si nu poti fi acolo perioade lungi de timp de aceea ai nevoie de o pauza.Acestea sunt orele in care de asemenea te cureti si eliberezi.

5. Ai pierderi de memorie pe termen scurt si doar amintiri vagi din trecut. Te afli in mai multe dimensiuni in acelasi timp iar mersul inainte si inapoi ca parte a tranzitiei, te face sa experimentezi o "deconectare". Trecutul tau face parte din "Vechi" iar Vechiul a disparut pentru totdeauna. Sa fii in "Acum" este calea spre Lumea Noua.

6. Incepi sa "vezi" si sa "auzi" lucruri. Te confrunti cu diferite dimensiuni pe masura ce faci tranzitia, toate acestea in functie de cat de sensibil esti si cat de conectat.

7. Senzatie de pierdere a identitatii.Cand incerci sa-ti accesezi "vechiul" tau, dar nu mai este acolo. Poate nu mai stii cine esti cand te uiti intr-o oglinda. Elimini o mare parte din tiparele vechi si intrupezi acum mai multa lumina si un simplu, purificat TU divin. Totul este in ordine. Esti bine.

8. Te percepi ca fiind in afara corpului. Ai senzatia ca si cum cineva vorbeste, dar nu esti tu. Acesta este mecanismul nostru natural de aparare al supravietuirii atunci cand ne aflam sub stres acut, ne simtim traumatizati sau sub control. Corpul tau trece prin multe transformari si este posibil sa nu doresti sa fi in aceasta etapa, sa incerci sa eviti efectele. Ghizii spirituali ne spun ca aceasta este o cale de a diminua efectele procesului de tranzitie, pentru a nu fi nevoiti sa experimentam efectele prin care corpul nostru fizic trece. Acest lucru dureaza o scurta perioada de timp. Trece.

9. Ai perioade de somn profund. Te odihnesti din cauza adaptarii, te integrezi si te "construiesti" pentru urmatoarea faza. 

10. Ai o sensibilitate sporita la tot ceea ce te inconjoara: inghesuiala, zgomot, mancare, TV, vocile altora, si alti diversi stimuli sunt abia tolerabili. De asemenea, te coplesesti foarte usor si te suprastimulezi foarte usor. Te reglezi la o anumita frecventa. Sa stiti c acest lucru va trece in cele din urma.

11. Nu simti ca faci ceva. Te afli intr-o perioada de repaus, de "repornire". Corpul tau stie de ce are nevoie. In plus, cand incepi sa atingi domeniile superioare, "a face" si "a face lucrurile sa se intample" devin obsolete, iesite din uz in vreme ce energiile "Noului" sustin femininul faptului de a te simti in siguranta sub o influenta binevoitoare si favorabila, de a primi, de a crea, de a te ingriji, de a cultiva. Cere Universului sa "aduca" ceea ce doresti si in acelasi timp bucura-te si distreaza-te !

12. Incepi sa ai o intoleranta pentru lucrurile cu vibratie joasa din 3D, care se reflecta in conversatii, atitudini, structuri sociale, modalitati de vindecare, etc. Literalmente te fac sa te simti rau pe dinauntru. Te afli intr-o vibratie mai inalta iar energiile nu mai sunt alineate. Esti impins pentru a merge mai departe, pentru "a fi" si a crea "Noul".

13. Experimentezi o lipsa a poftei de mancare(nu pentru toata lumea se aplica). Corpul tau se adapteaza la o stare noua si mai inalta de a fi. De asemenea, o parte din tine nu mai doreste sa fie in "Vechi".

14. Disparitia brusca a unor prieteni, activitati, obiceiuri, locuri de munca, locuinte. Evoluezi dincolo de ceea ce obisnuiai sa fi si aceste persoane sau imprejurari nu mai sunt compatibile cu vibratia ta. "Noul" va ajunge in curand si te vei simti ataaattt de bine !

15. Nu mai poti face nici in ruptul capului anumite lucruri. Cand incerci sa faci activitatile obisnuite si treci prin rutina, te simti ingrozitor. Evoluezi dincolo de ceea ce obisnuiai sa fi si te simti ataaattt de bine !

16. Ai zile de oboseala extrema. Organismul tau pierde din densitate si trece prin restructurari intense.

17. Simti nevoia sa mananci des si simti cum nivelul zaharului din sange scade considerabil si nu mai reuseste sa administreze doza necesara de glucoza organismului. Cresti in greutate, in special in zona abdominala. Se mareste pofta de proteine. Ai nevoie de o cantitate enorma de combustibil pentru acest proces de ascensiune. Cresterea in greutate cu o incapacitate de a o pierde indiferent de ceea ce faci, este una dintre experientele cele mai comune. Ai incredere in organismul tau, stie de ce face asta !

18. Experimentezi la nivel emotional, urcusuri si coborasuri. Emotiile noastre reprezinta modul prin care noi ne eliberam, si eliberam chiar foarte mult...

19. Dorinta de a merge "acasa" ca si cum totul se termina si nu mai aparti locului. Ne intoarcem la Sursa. Multi dintre noi aleg sa ramana pentru a experimenta si a crea Noua Lume.

20. Ai senzatia ca inebunesti sau e in curs de dezvoltare o boala mintala de un anumit fel. Experimentezi cu mare deschidere si cu mare rapiditate mai multe dimensiuni.Mult mai multe lucruri iti sunt la dispozitie acum. Doar ca inca nu esti obisnuit. Gradul de constientizare s-a sporit si barierele tale au disparut.Acest lucru va trece si te vei simti in cele din urma "foarte Acasa", cum nu te-ai simtit niciodata pana acum. Vei trai Acum si Aici.   

21. Anxietate si panica. Ego-ul pierde o mare parte din el si ii este frica. Ti se intampla lucruri pe care poate nu le intelegi. De asemenea, pierzi modelele de comportament de vibratie joasa pe care le-ai dezvoltat pentru a supravietui in 3D. Acest lucru te poate face sa te simti vulnerabil si lipsit de putere. Aceste modele pe care le pierzi nu sunt necesare in domeniile superioare. Dupa aceea vei simti multa iubire, siguranta si unitate. Ai rabdare !

22. Depresie. Lumea exterioara nu se poate alinea cu "Noul", acel tu cu vibratie mai inalta. Vibrand la un nivel superior, nu te mai simti comod in lumea exterioara. Eliberezi energiile joase, intunecoase si "vezi" prin intermediul lor. Dar rezista.

23. Ai vise lucide, salbatice si uneori violente. Eliberezi multe, multe vieti trecute de energie vibrationala mica. Multi afirma ca incep sa aibe iar vise frumoase. Starea de vis se va imbunatati in cele din urma si te vei bucura din nou de vise placute. Unii chiar au parte de aceasta eliberare cand sunt trezi. 

24. Transpiratii nocturne, caldura intensa si batai rapide ale inimii. Corpul tau se incinge, pe masura ce arde toxinele.

25. Planurile tale se schimba in mijlocul evenimentelor si se indreapta intr-o directie complet diferita. Sufletul iti echilibreaza energia. De obicei ai o senzatie minunata in noua directie, caci sufletul stie mai multe decat tine. El rupe cu rutina pe care o urmai prin alegerile si vibratia ta.

26. Ai creat o situatie ce pare a fi cel mai rau cosmar al tau. Sufletul te ghideaza spre "extindere" in aspectele tale care au fost prea absente sau spre "moderatie" in aspectele tale care au fost prea abundente. Energia ta se echilibreaza. Gasirea drumului spre pace prin intermediul acestei situatii, este de fapt, testul pe care tu l-ai stabilit pentru tine insuti. Aceasta este calatoria ta iar sufletul nu ar fi pegatit acest test daca tu nu ai fi fost pregatit. Tu esti cel care poate gasi iesirea, si o vei gasi ! Privind inapoi vei fi recunoscator pentru experienta avuta si vei deveni o persoana diferita.


de Karen Bishop

traducere: Aniela