joi, 10 ianuarie 2013

Pagina "Evolutia spirituala" - Facebook

 https://www.facebook.com/Evolutiaspirituala



Despre

Cred ca este important sa nu uitam cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam.

Descriere

Spiritualitatea este o experienta initiatica intai si intai de toate, pentru ca ne pune in legatura cu sinele nostru, astfel orice ne ajuta sa ne conectam la sine si sa experimentam dimensiunea divinitatii are un caracter spiritual. Este foarte important sa nu asociem spiritualitatea cu practica religioasa, religia sau diferite practici ezoterice. Intr-adevar toate acestea pot asigura o experienta spirituala, pot oferi spiritualitatea de care avem nevoie dar nu inseamna ca suntem limitati la acestea.

In general in toate marile religii si practici spirituale exista un anumit control care se manifesta la varful piramidei. Astfel cea mai pura si mai directa experienta spirituala este cea directa, fara intermediari. Este de ajuns ascultarea unei melodii cu vibratie inalta pentru a ne putea conecta la sinele interior, este suficient sa privim un film care ne starneste o emotie deosebita pentru a putea sa ne conectam la sine, emotia de vibratie inalta este cea care ne conecteaza la sine. Emotiile stau la baza evolutiei noastre.

Prin aceasta pagina incerc sa creez sansa fiecaruia de a accesa aceste dimensiuni ale sufletului nostru prin muzica, filmele, cartile postate si altele.

Secolul 21 este si va fi un secol al spiritualitatii (sau nu va fi deloc, cum foarte bine zicea cineva). Este un secol al trezirii spirituale, un moment de rascruce in evolutia umanitatii. Deoarece evolutia tehnologica a avansat atat de mult, aceasta nu poate depasi limitele actuale fara intelegerea naturii noastre spirituale si integrarea acesteia. Cred astfel ca tot mai multa lume va reusi sa acceseze aceasta dimensiune spirituala care zace in fiecare din noi, cred ca este important sa nu uitam cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam si cu aceste ganduri doresc tuturor bun venit !