vineri, 14 decembrie 2012

Puterea cristalelor


  CRISTALELE au fascinat întotdeauna oamenii. Structura cristalelor este plăcută sub aspect estetic şi foarte precisă, sugerând o ordine a Universului, care este liniştitoare pentru mintea umană, care caută mereu tipare. Dar cristalele ascund mai mult decât un simplu exemplu al frumuseţii ordinii Universului. Puterea cristalelor amplifică forţele Universului, ce pot fi folosite pentru a modifica, acumula şi dirija puternicile energii ale fiinţei - mentale, psihice şi materiale.

   Ceea ce gândeşti este ceea ce obţii. Probabil ai mai auzit de diversele tehnici de gândire pozitivă şi despre cum le poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Acestea funcţionează de fiecare dată. Ceea ce face diferenţa este cât de repede sau de încet îşi vor face efectul.

  
Bagheta Puterii din Atlantida

   Prima unealtă pe care ai putea să o faci este „Bagheta Puterii din Atlantida”.

   Una dintre cele mai importante utilizări ale unei astfel de vergele este în vindecare, caz în care energia din aceste crenguţe este utilizată pentru a înlătura blocajele energetice din câmpul biomagnetic al corpului. Ca rezultat, energia forţei vieţii va curge într-un mod echilibrat. Eliminarea blocajelor energetice duce la un echilibru, în vreme ce corpul se vindecă singur. Acest tip de vindecare funcţionează pentru plante, animale şi oameni.

   Oricine poate învăţa să construiască o Vergea a Puterii Atlante într-un timp scurt, folosind materiale dintre cele mai simple. Energia folosită este naturală şi fundamentală pentru viaţă; tehnica de construcţie este simplă.

   Este foarte probabil ca în viitorul apropiat - Era Vărsător - oamenii să fie nevoiţi să îşi asume responsabilitatea pentru propria vindecare şi pentru rezolvarea problemelor în viitorul apropiat. Încă de pe acum, foarte mulţi oameni iau măsuri constructive pentru propria lor sănătate. Dacă stăm puţin să ne gândim, datorită societăţii contemporane, respirăm gaze nocive în locul aerului curat, bem apă impură şi mâncăm hrană contaminată.

   Foarte mulţi oameni suferă de dereglări sau boli mintale, emoţionale, spirituale şi fizice. Acest fapt ar trebui să fie cu atât mai neliniştitor cu cât cele mai multe dintre aceste boli sunt datorate ordinii şi mediului social pe care noi înşine le-am creat.

   Atunci când vorbim de sănătate şi vindecare, toate bolile devin curabile. Folosirea acestor vărguţe, ce folosesc energia cristalelor, este un proces simplu, care permite restabilirea echilibrului corpului, minţii şi spiritului. Organismul bolnav se vindecă singur.

   Bagheta Puterii din Atlantida conţine esenţa ştiinţei antice avansate. Vergeaua de bază este un tub gol de cupru, cu un capac de cupru la unul dintre capete. La celălalt capăt se află un cristal de cuarţ, cu un diametru de aprox. 2 cm. Are aprox. 10 cm lungime. Vârful cristalului ar trebui să aibă faţete clare, neciobite la punctul extrem - punctul cu şase feţe al cristalului.    

   Partea exterioară, sau izolaţia, este din piele, învăluită într-o spirală subţire.    

   Unele baghete au cristale de cuarţ la ambele capete, iar altele au doar un cristal, în vreme ce al doilea capăt este de cupru. Noi le-am construit pe toate, de la cele mai simple până la cele mai complicate. Le-am şi folosit cu rezultate foarte bune.

   Tubul de cupru are rolul de acumulator energetic, sau pâlnie; pielea este un izolator, iar cristalul de cuarţ este un amplificator-transmiţător al energiei, concentrând raza de energie. Printr-o astfel de baghetă energetică, se poate mişca nu numai energia, dar şi obiecte. Se foloseşte exact cantitatea de putere şi eficacitate cu care operatorul baghetei este obişnuit.

   Din moment ce construcţia a luat sfârşit, vergeaua începe să funcţioneze în mod pasiv, radiind din cristal energie în toate direcţiile.

   Atunci când este luată în mână de operator, continuă să funcţioneze în acelaşi mod.

  Atunci când operatorul concentrează infoenergiile - prin gând şi vizualizare -, într-un anumit punct, o rază de energie de culoare albastră-albă, generată de capătul de cristal de cuarţ, se îndreaptă către acel punct.

  Schimbarea dintre modul pasiv de funcţionare şi cel activ (activarea/inactivarea), se face cu ajutorul gândului. Intensitatea şi distanţa razei de energie sunt determinate de o combinaţie şi amplificare/programare de gânduri, la care se adaugă influenţa emoţiilor operatorului.
                                                               

Aceste instrumente sunt capabile să transmită/emită o cantitate mare de energie bine concentrată, la distanţe mici sau mari, aproape instantaneu, fără a exista întârzieri între cele două momente. Operatorul nu trebuie să se mişte sau să călătorească pentru a realiza transferul. Folosite de un operator experimentat, aceste instrumente energetice cu cristale, pot trece de noţiunile de timp şi spaţiu, şi pot transforma atât energia cât şi materia, la nivel subatomic. Asemenea transmutaţii se fac prin canalele de lumină şi energii astrale, pe direcţii de acţiune, pe obiective şi locaţii dinainte stabilite – din timp în netimp, din netimp în timp... prin releele Astralului Superior (unii spun că prin continuumul temporal).

   Acum este posibilă transformarea substanţelor radioactive în elemente inofensive, la fel cum este posibilă şi îndepărtatea unor alte substanţe dăunătoare - chimicale otrăvitoare, aer murdar, apă sau hrană contaminată, şi chiar Pământul însuşi. Aceste transmutaţii sunt procese cât se poate de naturale.

   Pământul se va transforma şi purifica într-o perioadă scurtă de timp; aceste instrumente nu fac altceva decât să grăbească aceste procese.

   Bagheta Puterii din Atlantida este un accelerator liniar în miniatură. Este un generator de particule sub formă de raze subatomice, de numai 20 cm. Prin urmare, nu este cu nimic mai prejos de o versiune mai mică a celor mai puternice maşini construite vreodată de om. Multe particule subatomice pot călători cu viteze mai mari decât viteza luminii. De asemenea, călătoresc prin toate materialele: munţi, pământ, ape, lemn, metal, beton, prin holo-, hiper- sau sub-spaţiu.

  Mulţi oameni simt o familiaritate intuitivă când vine vorba de aceste baghete energetice. Unii spun că ar putea să fie o formă de reîncarnare anterioară a uneia dintre civilizaţiilor antice ale Terrei, sau chiar o altă viaţă de pe o altă planetă. Aceste idei ar putea veni din referinţele existente în scrierile antice, sau din rapoartele actuale despre OZN-uri.

  Mulţi ingineri şi cercetători consideră că pe măsură ce se parcurge un anumit progres în civilizaţie, maşinile devin tot mai simple şi nu mai complexe. Aceasta este evident mai ales în cazul instrumentelor ce folosesc cristale, sau puterea minţii. Ele sunt în echilibru cu legile universale ale fizicii, fiind deopotrivă sensibile şi practice.

  Utilizarea fundamentală este echilibrul şi vindecarea, aplicate oamenilor, plantelor, animalelor, aerului poluat, mâncării contaminate, sau chiar planetei, care suferă din punct de vedere chimic şi radioactiv.     

   Echilibrul total şi vindecarea sunt priorităţile multora dintre noi, în timpul acestei vieţi.

                                                        

  
Diadema de cristale din Atlantida

   Un alt instrument cu cristale pe care îl puteţi face este Diadema de cristale atlantidică.
                                                                         
   Diadema este destul de simplă, pentru că nu include părţi mobile. Este alcătuită dintr-o bandă de cupru, un disc de argint şi un cristal de cuarţ cu vârful curat, care se pune pe discul de argint.

   Cristalul de Atlantida este considerat ca un dispozitiv ce amplifică gândurile. El concentrează şi trimite aceste gânduri către o destinaţie specifică, în funcţie de dorinţele operatorului. Cristalul de cuarţ, în combinaţie cu banda de cupru şi discul de argint, depozitează energia şi o transformă într-o altă formă de energie.       

   Gândurile şi imaginile sunt transmise/transferate/transmutate cu viteze superluminice prin raze (canale înalt vibratorii), care vor fi trimise unui receptor la o mare distanţă sau timp/netimp. Receptorul trasformă fluxurile de particule înapoi în imagini, gânduri şi emoţii. (Viteza gândului este egală cu 300.000 km/sec. la puterea 28.)

   Acest principiu este similar cu cel întâlnit în transmisiile radio şi TV, doar că maşinile folosite sunt mai simple, iar evenimentele energetice depind de câmpurile energetice individuale, care se petrec în mod natural.

   Aceste instrumente măresc sentimentele paranormale. În multe cazuri, aceasta poate fi de mare ajutor. Trebuie să aveţi grijă, pentru că vor intensifica toate emoţiile şi gândurile voastre. Unele dintre aceste gânduri poate nu vor fi cele pe care doriţi să le folosiţi, astfel încât, până când veţi fi capabili să o folosiţi, trebuie să adoptaţi o atitudine cât mai pozitivă în timp ce utilizaţi Diadema de cristale. Vă va ajuta să fiţi concentraţi şi să manifestaţi o atitudine optimistă atunci când folosiţi dispozitivul pentru întâia oară.

  
Generatorul de comunicaţii în timp şi spaţiu din cristale

   Un grup de oameni stă în cerc într-o cameră. În mijlocul cercului, pe covor, este un disc de cupru, strălucitor, cam de 30 cm în diametru.

   În mijlocul discului se află un cristal mare de cuarţ, cam de 10 cm în înălţime, 7 cm în diametru, montat pe un cilindru de cupru rotund, asemeni unei cupe. Vârful ascuţit al cristalului este aproape clar, reflectă lumina asemeni unei prisme, împărţind-o în culorile curcubeului.

   Oamenii stau liniştiţi, atingând cercul cu mâinile unite; ei vizualizează o lumină albă-albăstruie, ieşind din vârful cristalului, răspândindu-se sub formă de raze în spaţiu.

   Scopul lor este de a comunica cu oamenii din stele, iar în timpul acestui proces, ei învaţă multe despre ei înşişi.

  Şi tu poţi lucra cu oameni care au acelaşi scop, pentru a comunica cu fiinţe din alte spaţii şi timpuri, folosind acest generator de comunicaţii din cristale.

  Acest instrument, pe lângă faptul că este un obiect de decoraţie pentru casa ta, poate fi programat mental, să proiecteze un câmp de forţă, de o lumină albă-albăstruie, în interiorul casei şi în jurul său.

   După ce l-ai pus la locul său, gândeşte-te la el ca şi cum ar radia energie în toate direcţiile, şi vizualizează câmpul de energie astfel format. Trebuie să îl încarci cu dorinţa de protecţie pentru toată casa ta şi îl poţi lăsa astfel pentru cât timp doreşti.


In incheiere, expun cateva dintre beneficiile diademei de cupru, argint si cristal. Este un testimoniu al unei persoane pe nume Rita, ce a inceput sa poarte diadema.

  1. Am mai multa claritate in gandire.
  2. Soarele nu ma mai orbeste atunci cand conduc(am avut probleme de vedere si nu puteam vedea bine in timp ce stateam cu fata la soare).
  3. Primesc raspunsuri la intrebarile spirituale atunci cand le cer.
  4. Am fost capabila sa-mi canalizez mesajele primite.
  5. Ma simt conectata la Sinele meu Superior.
  6. Oamenii sunt atrasi sa-mi puna intrebari spirituale.
  7. Ma ajuta sa stau departe de negativitate.
  8. Stiu cand cineva ma minte.
  9. Calatoresc in afara corpului in timpul somnului si imi amintesc totul dimineata.
  10. Vad expresii de fete luminoase si culori in timp ce meditez.
  11. Pot interpreta visele.
  12. Simt ca imi este mai usor sa iubesc.
  13. Ma ajuta sa-mi ridic vibratiile.  
" Port diadema pe cap tot timpul, chiar atunci cand fac baie sau cand dorm. Ea a devenit o parte din mine si este o mare binecuvantare in viata mea.
Multa iubire si lumina, Rita."